Per Emborg

Per profil

  • født i 1958
  • selvstændig låsesmed og skomager
  • gift med Susanne
  • far til Dan
  • bosiddende i Skanderborg
  • dragracekører siden år 2002

Jeg kørte motorcykel i mine unge dage, men holdt en pause på ca. 20 år - kone, barn, hus, forretning .... ja, i kender jo historien. I år 2000 købte jeg så en motorcykel. Det var en Yamaha Dragstar. Denne blev dog snart udskiftet med en Honda X11 - en nøgenmodel af Honda Blackbird. 

Efter et uheld på Honda X11'eren, der resulterede i, at motorcyklen lavede et highside-stunt, blev den beskadigede motorcykel bygget op som "racercykel".

Og det var på denne motorcykel, Jeg første gang prøvede dragrace  i år 2002 ved Mosten Raceday. Det var ikke den optimale motorcykel at køre dragrace på, men det vakte jo da min interesse for sporten. 

I år 2003 meldte jeg mig så ind i Dragbike Club Denmark, hvor jeg tog kørerlicens. Jeg startede i Street Bike klassen, som var en klasse for almindelige gademotorcykler. 

I år 2005 rykkede jeg op i Super Gas Bike klassen, da jeg nu havde fået bygget en turbo på min Honda X11. Den kørte jeg på nogle år, indtil jeg i år 2007 købte en Suzuki 1000 GSXR med turbud. Jeg har siden modificeret lidt på denne og kører stadig på den. 

Jeg rykkede op i Super Competition Bike klassen og har vundet Danmarksmesterskabet i denne klasse i år 2010 og 2011. 

Jeg har købt en Suzuki Hayabusa med kompressor, som nu er under ombygning, og jeg forventer, at jeg skal køre på denne motorcykel i år 2012. 

Kontakt - kvikteam@turbopost.dk - Facebook

Driver Per Emborg

News

We have not yet planned our racing season 2017 but we are looking forward to meet you all on the Race Track. 
Calender 2017

Racecalender of the year 2017 not ready yetMalmø Open 


EDRS South series

Garage Sales

End of the dragracing season - now its time for the winter projects. 

Bikes for sale on the For sale page. 

Take a look.